گوگرد مایع

کود گوگرد مایع یک ترکیب دو منظوره (کود و سم) محسوب و قادر به کنترل بیماری های قارچی و فراری دهنده بسیاری از آفات از جمله شته ها، کنه ها، زنجره و پسیل می باشد و در اصلاح خاکهای شور و قلیایی و خاکهای آهکی کاربرد دارد.

وجود گوگرد محلول ضمن تامین عنصر گوگرد که از آن بعنوان چهارمین عنصر غذایی تمامی گیاهان یاد می شود، در بسیاری از فعالیت های آنزیمی، تنظیم کننده های رشد و تولید کلروفیل گیاه بطور مستقیم نقش دارد.

مزایای ویژه گوگرد مایع:

  • اصلاح خاکهای شور و قلیایی و خاکهای آهکی
  • افزایش حلالیت فسفر خاک و بهبود در جذب عناصر غذایی میکرو از جمله آهن و روی
  • گوگرد مایع باعث جلوگیری از بیمارهای قارچی و سفیدک ها می شود و به دلیل بوی تولیدی مانع حمله بیشتر آفات از جمله شته ها، کنه ها، زنجره و پسیل در گیاهان و درختان میوه می گردد.
  •  این ترکیب به دلیل افزایش سنتز آنزیم ها و پروتئین و اثر بخشی سریع آن بعنوان یک ترکیب ضد تنش عمل کرده و علاوه بر اینکه سرعت رشد اندام های گیاه را بهبود می بخشد در افرایش مقاومت گیاه در برابر سرما و دیگر تنش های محیطی نیز موثر می باشد.
  • از گوگرد مایع می توان برای ضدعفونی کردن انبارها، دامداری ها و مرغداری ها نیز استفاده نمود.

ترکیبات سازنده :

گوگرد عنصری

جهت اطلاعات بیشتر درمورد خواص گوگرد برای محصولات زراعی اینجا را کلیک کنید.

احتیاط و هشدار :

این کود قابلیت اختلاط با هیچ گونه کود و سمی را ندارد و قبل از مصرف توصیه کارشناسان فنی را درنظر بگیرید .

قبل از مصرف دستورالعمل مصرف به دقت مطالعه شود.

در طول روز یا گرمای هوا از محلول پاشی گوگرد مایع خودداری گردد.

دستورالعمل مصرف :

محصولات محلولپاشی ( لیتر در هکتار) آبیاری ( لیتر در هکتار)
خیار، هندوانه و خربزه ، گوجه فرنگی ، چغندر قند ، سیب زمینی ، پیاز ، ذرت ، یونجه ، پنبه و کلزا هر نوبت 6 تا 8 لیتر

نوبت اول : در مراحل رشد رویشی گیاه

هر نوبت 8 تا 10 لیتر

نوبت دوم :در مراحل تشکیل و درشت شدن میوه

گندم ، جو ، برنج هر نوبت 4 تا 6 لیتر

نوبت اول : در مرحله پنجه دهی

هر نوبت 6 تا 8 لیتر

نوبت دوم : در مراحل ساقه دهی

زعفران هر نوبت 4 تا 5 لیتر

نوبت اول با آبیاری

هر نوبت 5 تا 7 لیتر

نوبت دوم : با زاچ آب

پسته مرکبات و سایر درختان میوه هر نوبت 5 تا 7 لیتر

نوبت اول : در مراحل رشد رویشی گیاه

هر نوبت 10 تا 12 لیتر

نوبت دوم در مراحل تشکیل و درشت شدن میوه

blank
گوگرد مایع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این زمینه را پر کنید
این زمینه را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

keyboard_arrow_up