کود آلی گوگردی ۲۰ درصد
کود آلی گوگردی ۲۰ % پروویتا بعنوان نوعی کود کامل ماکرو که علاوه بر عناصر اصلی (NPK) محتوی مقدار قابل توجه ای گوگرد ترکیب شده با ماده آلی، منیزیم، پروتئین و اسید هیومیک می باشد.
و شرایطی را فراهم نموده که ضمن تامین نیاز عناصر اصلی و کلیدی گیاه باعث افزایش قابلیت جذب و حلالیت دیگر عناصر ریزمغذی می گردد . ریشه را تقویت نموده و باعث افزایش عملکرد کیفی و کمی گیاهان زراعی و باغی و محصولات گلخانه ای می گردد.
مصرف این محصول مواد آلی خاک را افزایش و بافت خاک را اصلاح مینماید، همچنین جذب مواد غذایی را بهبود بخشیده و باعث نگهداری رطوبت در خاک میگردد. و در نهایت به دلیل وجود گوگرد، PH خاک را کاهش میدهد.
خواص کود آلی گوگردی ۲۰ %
- کاهش اسیدیته (pH)
- نگهداری رطوبت به علت داشتن مواد آلی و زئولیت
- حفاظت از خاک
- تأمین گوگرد مورد نیاز گیاهان به ویژه غلات و دانههای روغنی
- هوادهی خاکهای سنگین و رسی
- نگهداری آب و مواد غذایی در خاک
زمان و نحوه مصرف
در زراعت، قبل از کاشت با به صورت سرک و در باغات نیز به صورت چالکود یا نواری استفاده شود.
این کود برای تمام محصولات زراعی و باغی و گلخانهای قابل استفاده است.
میزان مصرف
محصولات | مقدار مصرف (کیلو گرم در هکتار) |
سیب زمینی، پیاز، پنبه، گوجه فرنگی، چغندرقند، ذرت و یونجه | 250 تا 400 |
گندم، جو، کلزا، ارزن، برنج ، تریتیکاله و حبوبات | 200 تا 250 |
محصولات گلخانه ای( خیار، گوجه فرنگی، فلفل دلمه ای و…) | 250 تا 350 |
خربزه، هندوانه، طالبی و سایر صیفی جات بصورت مصرف نواری | 200 تا 250 |
زعفران و گیاهان دارویی | 150 تا 200 |
فضای سبز و گل و گیاه زینتی | 150 تا 200 |
درختان میوه(دانه دار) سیب، گلابی، انگور، به، کیوی، زرشک | برای هر درخت 700 تا 1000 گرم |
درختان میوه هسته دار( آلو، گوجه، هلو، شلیل،زرد آلو، آلبالو) بادام و گردو | برای هر درخت 500 تا 750 گرم |
میوه های نیمه گرمسیری شامل مرکبات، خرما، انار، خرمالو،انجیر و زیتون | برای هر درخت 600 تا 800 گرم |